2011-09-28

Hallojsan!
Idag har jag varit ledig, SÅ skönt :D. Sov till 09.45, gick upp och åt frulle, sedan träffade jag min älskade Linnea och hennes underbara son Viggo och tog en promenad i ett spår här i närheten :) Sen åkte vi hem till mig för att mysa lite och äta lunch. Tiffany kom förbi när hon hade slutat jobbet och då satt vi och myste alla tre. Så kul när man träffas sådär, blir inte så ofta längre! :) 

Ikväll har jag och min älskling bara kollat på tv och ätit lite onyttigt, haha jag vet mitt i veckan! Men jag orkar inte bry mig, vafan man måste väl få unna sig och känna att man lever :D Och mat är så mums :) hihi!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är helt slut!
- 3:e dagen rökfri btw :D.
CIAO <3

Mondayyyy!

Sitter just nu och äter lite lunch, jättegod thaigryta! med biff, bambuskott, cashewnötter och champinjoner, mums :)!
Just nu är vårt vatten avstängt i lägenheten. SUCK! Och det hade dem tydligen informerat om att det skulle vara.. men varken jag eller Michael har sett det? Så jag imorse liksom börjar kånka ner tvätt till tvättstugan, och slänger in första tvätten, går tillbaka och väntar tills den är "klar", kommer tillbaka till tvättstugan och upptäcker att tvätten fortfarande är torr.. så då får jag kånka tillbaka allt till lägenheten och boka en ny tvättid... haha alltså så typiskt mig. Kan fan inte ens borsta tänderna här hemma. Usch liksom! Börjar jobba vid 15 egentligen men kommer åka in lite tidigare då Niina behövde hjälp :).
Jag är lycklig idag för övrigt! 

Jag just nu: 

2011-09-25

Idag är jag lycklig. Så otroligt lycklig! Nervös är jag också :) Iiiih!
Har varit med Tiffany idag. Det var mysigt! Vi var nere i centrum, kollade runt lite! Köpte en ny parfym, mums! Och sedan åt vi lunch, våra älskade favvobaguetter med kycklingcurry-röra! yummie!

I helgen har jag för övrigt varit hos min kusin Emilia ute på Torö utanför Nynäshamn! Åkte bil dit, och jävlar vad det gick undan på den nya motorvägen! BRUMBRUM! Eller ny och ny är den väl inte. Men första gången som jag åkte dit själv iaf, höhö! Vi tog ett par glas vin, snackade massa, åt god mat och jag måste bara säga: FYFAN vad skönt jag sov ute på landet! Helt bäcksvart och tyst! Jag ska fan flytta ut på landet när jag köper hus :). Och vilken stjärnhimmel sen! 

Nu sitter jag (åter igen) och väntar på att min älskade Michael ska komma hem från jobbet. Har skrivit en liten gullig lapp till honom :). Han är så söt och fin. Nu blir jag lite extra kär. I lite mer än två år har vi hållt ihop, genom allt! Vi har våra upp och nergångar. Men vi älskar varandra så djupt och starkt, så vi ska alltid kämpa för att vara så lyckliga som bara vi kan vara. :) <3
CIAO på er :)


En ny start...

...Så att säga.
Det är dags för mig att börja om känner jag. Jag har mina bloggperioder, och just nu känner jag sug efter att skriva. 
Jag har verkligen saknat det! Mitt mål är inte att bli någon "bloggare". Jag har inget mål med detta, förutom att jag ska må bra när jag skriver och att mina vänner (som man nu för tiden träffar allt för sällan), ska kunna läsa vad som försigår i mitt liv och i mitt huvud :). 

Jag orkar inte skriva någon vidare presentation. För de som känner mig vet vem jag är, och de som hänger på och läser ändå kommer märka vem jag är!
Känner mig riktigt taggad, även om jag verkligen inte kommer orka blogga varje dag (haha säger det redan nu så att jag inte ska känna "dåligt samvete" när jag inte skriver ett inlägg bara för att). Jag skriver när jag känner att jag har något intressant, eller ointressant för den delen, att säga. 

En grej jag måste skaffa är en bra kamera OCH (det viktigaste) photoshop eller något annat grymt redigeringsprogram. För det finns inget värre än uppladdade bilder som kommer direkt från kameran, oredigerade. BLÄ. Mår lite illa av det faktiskt. Och så finns det också dem som laddar över ALLA, exakt ALLA bilder från kameran också, så det blir hundra miljoner bilder från en och samma dag/kväll, som dessutom är oredigerade! höhö. Nu vandrar jag visst iväg här. Jaaajaaa.
Sitter och väntar på att sambon ska komma hem! Längtar <3.
CHERIO så länge!!!

RSS 2.0