Och en framifrån...


Tjejmiddag, eller ska jag säga teeeeejmiddag?

Hej hallå hej hej!! Hoppas allt är bra. Här är det toppen :) min älskling är i Malmö och jobbar och åkte ifrån mig redan igår kväll, så då passade jag på att ta en övernattning hos min älskade storasyster, och oj vad mysigt det var :)

Idag har jag tagit det lugnt, städat undan hemma och fixat naglarna. Julmusiken har vart på hela tiden <3. Ska iväg på tjejmiddag hos min Tijana, med de gamla tjejerna från klassen. Bästa <3. Så har stått i badrummet och gjort mig lite extra fin idag :)

Puss <3


2011-11-24

ÅÅH! Inte långt kvar till Thailand nu. Jag och Mamma ska åka till Koh Samui (tror vi) för att njuta av sol och bad i två veckor :). Vi har ännu inte bokat flyg från Bankok, så vi ska hålla utkik efter bra väder och sen bestämmer vi oss när vi landar där.
Idag jobbar jag kväll, börjar inte förrän vid 17 så jag ska ta det lugnt hela dagen innan det är dags. Är ledig hela helgen sedan, ska bli så skönt! Sen är det bara en arbetsvecka kvar sen åker jag och Mami nästa lördag. Måste börja se över vad jag ska packa ner i min rygga!
Kommer sakna min älskade man så otroligt mycket när jag är borta. Så vi måste ta vara på varandra nu innan jag åker lite extra mycket. Så det blir nog en bio på söndag kväll :). Tänk att jag lever tillsammans med världens bästa man! Han är då bäst på allt. Älskar honom mer än någonsin och det bara växer. <3
CIAO <3 


2011-11-16

HÄJ!
Ikväll blir det bio med älskade kusinerna Emilia och Lina :) <3.
Vi ska se Twilight självklart! IH! Ska bli sååå roligt. Den senaste filmen gick jag faktiskt och såg själv. Vilket också var mysigt men det är ju såklart bättre att gå med vänner man tycker om!
Imorgon ska jag och älsklingen börja jogga på allvar igen. Har blivit några månader då vi har hamnat efter på träningsfronten men nu jävlar! Vi ska inte hetsa utan bygga upp det sakta men säkert :).

Min älskling och jag 2010 <3. 
hahaha snygg turban. smurf liksom?

Feeeel.

Travet började ju nuuu halv ett och inte halv tolv :) säkert INGEN som bryr sig men JAG gör :)!


God morgon lördag!

Vi har precis vaknat jag och min älskade lilla kissemiss :) ligger och vaknar till i sängen.

Men jag måste upp nu för att kolla på tv! Min älskling ska nämligen vara bildproducent idag och det är en big deal!
Är så stolt över honom :) på TV4 sport sänder dem trav och det är det han ska "prodda" :). Börjar om fem min!

Så puss på er!


Oj vilken helg!

Fredagen blev otroligt lyckad! :) Bra utklädnader, så kul att alla hade satsat! Och mycket dans blev det iaf för min del.

Och jag fick sota för den otroligt trevliga kvällen. Trots att jag inte druckit en droppe alkohol så kändes det som att jag åkt på värsta baksmällan i heeela mitt liv. Sprängande huvudvärk, illamående och till råga på det snuva och hosta.
Jag insåg ju sedan när det inte gick över att jag måste åkt på en dunderförkylning. Är än idag hängig och förkyld. Uscha!
Skönt att jag är ledig i två dagar nu så jag kan kurera mig ordentligt. Min älskling tar hand om mig så bra här hemma :).

Här kommer lite bilder från maskeraden:


Jag och mina älskade tjejer <3


Min superläskiga syster Josefin. 

Emilia och Linnéa var vampyrer!

Jag och min älskade "galna hattmakare"
Jag var Alice om man inte såg det ;)

PUSS!!


God dagens!

Är hemma hos mamsen idag lite för jag behövde fixa klart min maskeraddräkt som jag ska ha imorgon då det blir lite partyparty! Så idag har det klippts, rivts, nålats och sytts :).
Ska visa sen vad jag ska va ;)
Ciao <3


Igår så var det min älskling som satt och sydde till sin dräkt! Så fin är han <3


RSS 2.0