God kvällur!

Idag har jag och älsklingen haft en minst sagt spännande och mysig dag :)... Och ikväll har jag jobbat! Är HEEEELT slut nu i soffan. Jag som måste tvätta håret! BLÖ... är sååå tlött! Ska ta en dusch och sen gå och lägga mig bums!

<3

Söndag <3

Åh vilken bra dag jag haft :). Har umgåtts med min bästa Emilia hela dagen, och nu sitter jag i soffan med en massa ljus tända och äter polkisar :). Nya VR får göra mig sällskap också! <3


Fredagsmys

Idag har vi varit lediga, och ojojoj säger jag bara! Segaste dagen på lääänge. Skönt dock :) på kvällen valde vi att åka till Ikea en sväng och sedan åt vi middag på pizza hut. Yum :). Imorgon ska vi till michaels päron på middag, ser jag fram emot :).

Just nu i soffan :)


Superfrukost!

Gick upp nyss och gjorde mig en superfrukost. Blåbärssmoothie, te, ägg och knäckemacka med ost :). Ligger i sängen igen och ser på "efter tio" :).

Puss!


Munsår

Fan! Jag avskyr detta så mycket. Varje gång jag får munsår. Det gör så satans ont!! Svider, bränner och smärtar. Och jag har inte bara fått ett litet... Nej det räckte inte. Någon tyckte jag skulle få TRE st. Tack för den. Bugar och bockar. Hela överläppen är drabbad. Ser ut som att jag gjort läpparna à la kissie. Snyggt. Thank you, thank you again!

Alltså ni ser?! Aj aj aj.


Frulle

Kolla vad jag fick för överraskning av min älskling! Han väckte mig med detta :) hihi, min Michael. <3


Dutudu!!

Hallåååå!
Ligger i soffan som en valross. Har precis tryckt i mig sushi. Var så jävla gott! Jag måste börja röra på mig ordentligt igen. Mår så mkt bättre då!
Hursomhelst, har laddat ner iphone-appen blogg.se och testar nu från telefönen. Nice! Höhö.

Saknar min Maria <3


2011-10-14

Haha, alltså varje gång jag ska skriva datum i rubriken ovan så skriver jag 2001?? Ligger jag 10 år tillbaka i tiden eller vad är detta? Det hoppas jag inte... För då var jag bara 13 år, och då hade man inte vart med om mycket, även fast man trodde det... hehe.
Min karl är i Göteborg för han ska jobba där imorgon, så då flög han iväg från mig redan ikväll. Sa "hejdå" på arlanda och jag kände mig sådär löjligt kär på vägen hem när jag lyssnade på James Morrisons "I won't let you go", och en glädjetår föll från min kind. Ibland blir jag väl lite väl känslig?? Inte likt mig... höhö. 
Så skrev jag ett sånt där larvigt sms till honom "Den här låten ska vi ha på vårt bröllop". Haha ibland alltså :D

Nu sitter jag hemma själv och lyssnar på just James, så jävla bra! Han är dock skrämmande lik min andra favoritartist Chris Martin ifrån Coldplay... Kolla bara: 

CIAOI <3

haha sjukt ju...

Vet ni??

Jag har en idé!
Jag ska börja lägga upp videos här när jag sjunger! vad säger ni om det? är så taggad :)
Måste först lägga upp på youtube bara.
Kanske kommer upp en snart ;)
PUSS

2011-10-01

Första Oktober idag!
Och det är såå härligt ute. Sov ut till halv 11 idag för jag var såå trött, gick upp och åt frukost, städade och fixade lite hemma medan jag tvättade lakan :). Gick sedan ut på en timmes promenad i skogen, helt underbart! Jag var tvungen att stanna till ibland för att ta in allt det fina. Dofterna, alla vackra löv i olika färger, den strålande solen på klarblå himmel. Magiskt!
Nu har jag tagit en skön dusch och väntar på att min älskade älskling ska komma hem, haha jag väntar på honom i typ varje inlägg jag skriver? Kanske för att när vi väl är tillsammans så bloggar jag aldrig. höhö. Kommer alltid på att blogga när jag är ensam och har lite extra tid över!
Vi ska åka hem till min familj ikväll och bada i deras jacuzzi! Ska bli sååå skönt. Spa-a oss lite granna! Och nya lakan i sängen sen när vi kommer hem... kan det bli bättre? NÄ!
Älskar livet just nu. <3

RSS 2.0